‘Trijntje Oosterhuis naar Wenen voor Nederland’.

Trijntje Oosterhuis zal meer dan waarschijnlijk Nederland vertegenwoordigen in Wenen, binnenkort op het zestigste Eurovisie Songfestival. Anouk, deelneemster in 2013, liet dat optekenen gisterenavond in College Tour, een programma van de NTR op NPO 3. Er liep een gesprek over Oosterhuis en dat ze een serieuze kandidaat voor het festival was. De zangeres vertelde toen: “Wat ben ik een slechte leugenaar.”. Anouk zal ook meer dan waarschijnlijk het nummer schrijven.

Nadien kwam ook persbureau ANP met het bericht naar buiten dat Trijntje Oosterhuis geselecteerd was. Waarschijnlijk komt AVROTROS volgende week met de officiรซle melding naar buiten. Oosterhuis is 41 jaar oud en volgend jaar 25 jaar actief in de muziekwereld. Sinds enkele jaren is ze ook coach in The Voice Of Holland. Zij is ook de schoonzus van Edsilia Rombley, zelf kandidaat in 1998 en 2007.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.