Het blijft audities regenen in Israël. Vanavond mogen negen nieuwe kandidaten hun kans waren voor de vierkoppige jury en het publiek van HaKokhav HaBa (Rising Star). Uit eerdere aflevering bleek al dat die jury het vaak niet eens is met elkaar, met vele conflicten tot gevolg. Het concept blijft hetzelfde: een kandidaat gaat achter een muur staan. Het publiek en de jury mag stemmen en als ze het goed vinden, krijgen ze een blauwe ‘swipe’. Bij 70 % gaat de muur omhoog en zijn ze een ‘rising star’.

De jury bestaat uit Harel Skaat (2010), Keren Peles, Asaf Atedgi en Muki. Wie er te zien is vanavond, is nog niet bekend. De show start om 20:00 op Channel Two (Mako TV) en valt ook online te bekijken. In Vlaanderen is de show ook te zien via The Israeli Network (kanaal 188) met anderhalf uur vertraging, vanaf 21:30. Ook in Brussel kan men die zender ontvangen via VOO (kanaal 189).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.