Derde reeks audities vanavond in Cyprus.

De Cyprioten kunnen vanavond weer genieten van een aflevering van Eurovision Song Project. Het is alweer de derde auditie die ze vandaag te zien krijgen. Ze zingen voor een vierkoppige jury vanavond hun inzending die ze graag in Wenen willen krijgen. Backstage brengen ze ook een klein stukje van hun favoriete Songfestivalnummer. Ook hun eigen inzending zal niet in het geheel getoond worden. Ondanks het feit dat de audities al zijn ingeblikt, weten we nog niets over de kandidaten van vanavond. 

De vier juryleden van vanavond zijn Despina Olympiou (2013), Alex Panayi (1995, 2000), Elena Patroklou (1991) en Tasos Tryfonos. Zij geven een positieve of een negeatieve stem aan een kandidaat. Bij drie of vier ja’s mag de kandidaat verder naar de eerste Eurochallenge op 18 januari. Anders is hij uitgeschakeld. De show start vanavond om 20:30 onze tijd en is te zien via RIK 1 en RIK Sat. Antri Kerantoni is presentatrice van dienst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.