Vorige week startte Israël met zijn zoektocht naar de opvolger van Evyatar Korkus, de winnaar van het eerste seizoen van Hakochav Haba (Rising Star). Vanavond is er de derde auditie van de zoektocht die dit seizoen ook de kandidaat voor Wenen zal opleveren. Kandidaten kunnen zich plaatsen voor de volgende ronde als ze zeventig procent blauwe stemmen halen. Die krijgen ze van het publiek als ze de kandidaat goed vinden. Als een jurylid dat ook kunt, komt er tien procent bij.

De jury bestaat uit Harel Skaat (2010), Keren Peles, Asaf Atedgi en Muki. Wie er te zien is vanavond, is nog niet bekend. De show start om 20:00 op Channel Two (Mako TV) en valt ook online te bekijken. In Vlaanderen is de show ook te zien via The Israeli Network (kanaal 188) met anderhalf uur vertraging, vanaf 21:30. Ook in Brussel kan men die zender ontvangen via VOO (kanaal 189).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.