Deze ochtend om 09:00 start de eerste fase van de kaartverkoop voor het Eurovisie Songfestival 2015. Volgend jaar worden er in januari en nog eens in mei nog kaarten vrijgesteld, als de definitieve zaalindeling bekend is.

De meeste kaarten gaan morgen in de verkoop. In totaal worden er meer dan 100.000 tickets verkocht. Vanaf 9:00 kunnen kaarten besteld worden via oeticket.com of telefonisch via +43 1 96096. Wees er tijdig bij, want de website durft vast lopen bij drukte.

Er is een limiet vastgelegd van vier kaarten per persoon voor de avondshows (generale en liveshow) en tien kaarten per persoon voor de overige shows. De prijzen voor de familie-shows (laatste show voor de liveshow) liggen tussen 14 en 69 euro voor de halve finales en 18 en 99 euro voor de finale. Die laatste prijzen gelden ook voor de generale repetities van de halve finales. Voor de jury-finale gaan de prijzen tussen 18 en 120 euro. De uiteindelijke halve finales kosten tussen de 28 en 150 euro, terwijl een plaats in de finale 42 tot 390 euro kost.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.