De derde aflevering van Hakochav Haba (Rising Star) heeft vijf nieuwe kandidaten voor de volgende ronde opgebracht. Zij zullen zich alvast vervoegen met de tien kandidaten die zich konden plaatsen in de eerste twee afleveringen van audities. De vijf kandidaten haalden tenminste zeventig procent van de stemmen en konden de muur omhoog krijgen. Dat brengt het totaal aantal kandidaten in Rising Star op vijftien. Komende zondag is er de volgende aflevering van Rising Star in Israël.

Naar volgende ronde Rising Star
Nava Welker (93%)
Anemone Maron (89%)
Zadok Geram (86%)
Nadav Guedj (77%)
Raz (70%)

Uitgeschakeld
Reuben Angel (60%)
Happiness & Bamboo (43%)
Sarit Perry (30%)
Riders Band (27%)
Slava & Zofia Rafer (18%)

Fragmenten van de derde auditie kan je hier terugvinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.