Nog nooit hebben ze zo vroeg hun inzending naar buiten gebracht, de Nederlanders, maar nu kennen we het lied dat Trijntje Oosterhuis binnenkort zal brengen in Wenen. Het liedje heeft de titel “Walk Along” meegekregen. Het nummer werd vandaag voor het eerst gespeeld in het programma Gouden Uren van DaniΓ«l Dekker op NPO Radio 2 bij de AVROTROS, de omroep die het festival op televisie brengt. De tekst van “Walk Along” is geschreven door Anouk, de zangeres die Nederland terug in de finale bracht tijdens de editie van 2013. De Zweed Tobias Karlsson tekende voor de muziek.

“Walk Along” is een vlotte, maar eenvoudige mid-tempo popsong. Ondanks de hoge presentatie van Nederland dit jaar in Denemarken (een tweede plaats), moet Trijntje Oosterhuis zich ook eerst bewijzen in de halve finale. Ze zal meedoen aan de eerste halve finale op dinsdag 19 mei 2015 of de tweede halve finale op donderdag 21 mei 2015.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.