Tweede auditie Israël vanavond.

Vanavond is er in Israël de tweede aflevering van Rising Star (Hakochav Haba). Optreden treden een resem van kandidaten aan om het aanwezige publiek en de vierkoppige vakjury te overtuigen. Dat doen ze door goed te zingen. Het aanwezige publiek kan een ‘swipe’ naar blauw of naar rood geven. Bij blauw gaat hun percentage de hoogte in. Als de jury een ‘swipe’ naar blauw geeft, krijgen ze er tien procent bij. Bij zeventig procent gaat de videomuur omhoog en zijn ze dan alvast een ‘rising star’. 

De jury bestaat uit Harel Skaat (2010), Keren Peles, Asaf Atedgi en Muki. Wie er te zien is vanavond, is nog niet bekend. De show start om 20:00 op Channel Two (Mako TV) en valt ook online te bekijken. In Vlaanderen is de show ook te zien via The Israeli Network (kanaal 188), maar pas morgenavond om 20:50. Ook in Brussel kan men die zender ontvangen via VOO (kanaal 189).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.