In Israël heeft de tweede auditie-aflevering van Rising Star opnieuw vijf kandidaten opgebracht voor de volgende ronde in de competitie. Deze vijf kandidaten haalden tenminste zeventig procent van de stemmen. Zij zullen zich alvast vervoegen met de andere vijf kandidaten die zich afgelopen dinsdag al plaatsten vanuit de seizoensopener van Rising Star. Ondertussen is het bekend dat er ook komende dinsdag en zondag een aflevering van Rising Star zal zijn.

Naar volgende ronde Rising Star
Eva Al Karnesh (97%)
Amichai Yosef Ben Avraham (90%)
David Maman (86%)
Yonatan Blank (78%)
Asher Amar (76%)

Uitgeschakeld
Agenda (37%)
Parquet Azulai (31%)
Omri & Roey Asulin (16%)
Ada Oved (10%)

Tijdens de show werd er een Hebreeuwse versie van “OPA!” gebracht, de Griekse inzending van 2010. Die werd niet gesmaakt en het duo ging terug naar huis met slechts 16 % stemmen. Echter werd een cover van “Make You Feel My Love” van Bob Dylan enorm gewaardeerd met 97 %, het hoogste aantal tot nu toe. Fragmenten van de tweede auditie kan je hier terugvinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.