Tweede halve finale in Albanië vanavond.

In Albanië is het vanavond tijd voor de tweede en tevens ook laatste halve finale van Festivali i Këngës. Er doen opnieuw dertien kandidaten mee aan de halve finale en waarschijnlijk zullen negen kandidaten zich plaatsen voor de finale. De opvallendste naam tussen de dertien is die van Elhaida Dani. Zij won in 2013 de eerste editie van The Voice Of Italy op RAI 2. 3,3 miljoen Italianen zagen haar in mei vorig jaar winnen. Nu probeert ze dus om de Albanese kandidaat voor Wenen te worden.

Tweede halve finale Festivali i Këngës 53
01. Jozefina Simoni – Mendje trazi
02. Altin Goci – Rock dhe per gjithe jeten
03. Bojken Lako Band – Te ndjej
04. Elhaida Dani – Te kerkoj
05. Kelly – Nese ti do
06. Rezarta Smaja – Vetem ti
07. Gr. Aurora – Maria
08. Ana Gramo – Ne koma
09. Mjellma Berisha – Sot jetoj
10. Emi Bogdo – Nje femer”
11. Agim Poshka – Ne rrugen tone
12. Enxhi & Xhejn Kumrija – Njeri
13. Gjergj Leka – Himn

De drie shows worden gepresenteerd door Turjan Hyska, Floriana Garo en Liberta Spahiu. Als één van de weinige landen wordt tijdens de Albanese selectie de artiest nog begeleid door een heus orkest. Deze tweede halve finale start om 20:45 en is te bekijken via TVSH.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.