Tweede uitzending Eurovision Song Project vanavond.

In Cyprus is het vanavond tijd voor de tweede aflevering van Eurovision Song Project. Opnieuw een auditie, waar negen kandidaten vanavond weer hun kunnen mogen laten zien. Naast hun inzending waarmee ze naar Wenen willen gaan zingen ze ook een klein stukje uit hun favoriete Songfestivalnummer. Echter krijgen we nooit alle nummers in hun geheel te horen. De show is al op voorhand opgenomen, maar CyBC lost niets over de kandidaten van vanavond. Dat is een verrassing. 

De vier juryleden van vanavond zijn Despina Olympiou (2013), Alex Panayi (1995, 2000), Elena Patroklou (1991) en Tasos Tryfonos. Zij geven een positieve of een negeatieve stem aan een kandidaat. Bij drie of vier ja’s mag de kandidaat verder naar de eerste Eurochallenge op 18 januari. Anders is hij uitgeschakeld. De show start vanavond om 20:30 onze tijd en is te zien via RIK 1 en RIK Sat. Antri Kerantoni is presentatrice van dienst. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.