Vanavond eerste auditie Rising Star.

Vanavond is er de eerste aflevering van Rising Star in Israël, daar ook wel gekend als Hakochav Haba. De eerste afleveringen zijn de audities. De kanididaten moeten achter een wand staan en krijgen op een virtueel scherm te zien wie hun lied goed vind via een speciale voting. De juryleden (Harel Skaat, Keren Peles, Asaf Atedgi en Muki) mogen ook stemmen. Ze kunnen ofwel blauw stemmen of rood. Bij een blauwe stem krijgen ze tien procent extra. De rode stem wilt zeggen dat ze het niet goed vinden.

Wie er te zien is vanavond, is nog niet bekend. De show start om 20:00 op Channel Two (Mako TV) en valt ook online te bekijken. Via Telenet kan je de show ook bekijken met een vertraging van een klein anderhalf uur, vanaf 21:25, op The Israeli Network (kanaal 188). Ook in Brussel kan men die zender ontvangen via VOO (kanaal 189).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.