Vanavond eerste auditieshow Cyprus.

Vanavond start Cyprus met zijn eerste uitzending in de reeks van Eurovision Song Project. Negen zondagen lang (en ook éénmaal op tweede kerstdag) gaat men op zoek naar het perfecte plaatje voor Cyprus. Vanavond is er de eerste auditieaflevering. Net zoals de zes andere uitzendingen met audities is deze al op voorhand opgenomen. Echter heeft de Cypriotische omroep CyBC niet laten weten welke artiesten er vanavond zullen aantreden in deze eerste auditieshow.

Ze brengen hun eigen nummer waar ze mee naar Wenen willen een een Songfestivalcover. De vier juryleden (Despina Olympiou, Alex Panayi, Elena Patroklou en Tasos Tryfonos) geven dan een ja of en nee aan de kandidaat. Bij drie of vier ja’s mag de kandidaat verder naar de Eurochallenges. Die worden binnen enkele weken gehouden. De show start vanavond om 20:30 onze tijd en is te zien via RIK 1 en RIK Sat. Antri Kerantoni is presentatrice van dienst. Cyprus keert in 2015 terug na één editie afwezigheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.