Vanavond eerste halve finale Albanië.

Vanavond start Albanië aan zijn laatste festival van het jaar, traditiegetrouw Festivali i Këngës. Dat doet al sinds het einde van 2003 dienst als voorronde voor het ESF. Dit jaar opteren ze voor de formule van twee halve finales en een grote finale komende zondag. Vanavond is er dus de eerste halve finale. Geen bekende namen in het circuit, enkel een backing vocal van Hersi afgelopen mei doet nu mee als solo artiest: Erga Halilaj. Hoeveel kandidaten de finale halen is niet gekend.
Eerste halve finale Festivali i Këngës 53

01. Enver Petrovci – Te vrane bukuri
02. Revolt Klan – Me mungon
03. Julian Gjojdeshi – Himn jetes
04. Florent Abrashi & Sigi Bastri – Eklips mbi oqean
05. Mersela Cibukaj – Smuj
06. Saimir Braho – Kristal
07. Kladi Musabelliu – Vetem te ti besoj
08. Erga Halilaj – Ti sme njeh
09. Besjana Mehmeti & Shkodran Tolaj – Keshtjella
10. Kozma Dushi – Kenga jeta jone
11. Lindita Halimi – S’te fal
12. Gr. Offchestra – Bajram
13. Venera Lumani – Dua te jetoj

De drie shows worden gepresenteerd door Turjan Hyska, Floriana Garo en Liberta Spahiu. Als één van de weinige landen wordt tijdens de Albanese selectie de artiest nog begeleid door een heus orkest. Deze eerste halve finale start om 20:45 en is te bekijken via TVSH. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.