De audities in Israël blijven maar komen. Vanavond is het de vijfde auditie van Hakochav Haba (Rising Star). De opzet blijft nog altijd hetzelfde: een kandidaat gaat achter een videomuur staan en begint te zingen. Dan kan het publiek een blauwe of rode ‘swipe’ geven op zijn smartphone: blauw is goed, rood is slecht. Ook de vierkoppige jury kan dat. Bij een blauwe swipe komt er tien procent bij. Als de kandidaat zeventig procent heeft behaald, gaat de videomuur omhoog en is hij of zij een ‘rising star’.

De jury bestaat uit Harel Skaat (2010), Keren Peles, Asaf Atedgi en Muki. Wie er te zien is vanavond, is nog niet bekend. De show start om 20:00 op Channel Two (Mako TV) en valt ook online te bekijken. In Vlaanderen is de show ook te zien via The Israeli Network (kanaal 188) met anderhalf uur vertraging, vanaf 21:30. Ook in Brussel kan men die zender ontvangen via VOO (kanaal 189).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.