Vanavond zevende auditie Israël.

In Israël is er vanavond de zevende auditie van HaKokhav HaBa (Rising Star). Deze zevende auditie is ook meteen de laatste van het jaar 2014. Opnieuw treden er negen kandidaten aan in de arena achter een groot scherm. Daarachter zullen ze hun nummer zingen. Het publiek en de vierkoppige jury geven dan een blauwe of een rode ‘swipe’. Bij een blauwe ‘swipe’ gaat het percentage omhoog. Bij 70 % gaat de muur omhoog en zijn ze een ‘rising star’. en gaan ze door.

De jury bestaat uit Harel Skaat (2010), Keren Peles, Asaf Atedgi en Muki. Wie er te zien is vanavond, is nog niet bekend. De show start om 20:00 op Channel Two (Mako TV) en valt ook online te bekijken. In Vlaanderen is de show ook te zien via The Israeli Network (kanaal 188). Echter is deze uitzending pas op nieuwjaarsdag te bekijken om 21:00. Ook in Brussel kan men die zender ontvangen via VOO (kanaal 189).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.