Vierde auditie in Cyprus vanavond.

De Cyprioten kunnen vanavond weer ook naar een auditie kijken van Eurovision Song Project 2015. Normaal was er ook een uitzending gepland op tweede kerstdag, maar die is toch niet doorgegaan. Daardoor zitten we vanavond aan de vierde auditie. De kandidaten zingen vanavond naast hun eigen nummer (dat deden ze volledig voor de jury, maar er zijn slechts stukken te zien voor de kijker) ook nog een stukje uit hun favoriete Songfestivalinzending. Wie de kandidaten zijn, is nog niet gekend. 

De vier juryleden van vanavond zijn Despina Olympiou (2013), Alex Panayi (1995, 2000), Elena Patroklou (1991) en Tasos Tryfonos. Zij geven een positieve of een negeatieve stem aan een kandidaat. Bij drie of vier ja’s mag de kandidaat verder naar de eerste Eurochallenge op 18 januari. Anders is hij uitgeschakeld. De show start vanavond om 20:30 onze tijd en is te zien via RIK 1 en RIK Sat. Antri Kerantoni is presentatrice van dienst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.