Vierde auditie Israël vanavond.

In Israël is het vanavond tijd voor de vierde auditie van de talentenjacht Hakochav Haba (Rising Star.) De opzet van deze vierde auditie is hetzelfde als de vorige drie: een kandidaat komt op het podium, de muur gaat naar beneden en hij begint te zingen. Het publiek kan een blauwe of rode ‘swipe’ geven. Bij een blauwe gaat zijn percentage omhoog. De jury kan dat ook en dan komt er tien procent bij. Bij een totaal van zeventig procent gaat de muur omhoog en is hij of zij een ‘rising star’. 

De jury bestaat uit Harel Skaat (2010), Keren Peles, Asaf Atedgi en Muki. Wie er te zien is vanavond, is nog niet bekend. De show start om 20:00 op Channel Two (Mako TV) en valt ook online te bekijken. In Vlaanderen is de show ook te zien via The Israeli Network (kanaal 188) met anderhalf uur vertraging, vanaf 21:30. Ook in Brussel kan men die zender ontvangen via VOO (kanaal 189).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.