Vijf kandidaten Georgië bekend.

De Georgische omroep GPB heeft op zijn website vijf namen naar buiten gebracht die op woensdag 14 januari 2015 zullen deelnemen aan de nationale finale. Na twee mindere prestaties (middenmoot in finale 2013 en laatste plaats halve finale 2014) met interne selecties kiest men er voor om in 2015 opnieuw een nationale selectie te houden. Op 31 december maakt men de songtitels bekend en tussen 1 januari en de finale zal de omroep de clips uitzenden op zijn kanalen.

Kandidaten Georgië
Edvard Meison
Eter Beriashvili
Misha Sulukhia
Nina Sublati
Niutone

In de finale zal een mix van televoting en vakjury komen. De vakjury zal bestaan uit internationale juryleden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.