In Israël is vanavond de eerste auditie van Rising Star (Hakochav Haba) afgewerkt. Uit die eerste auditie zijn er vijf kandidaten die zich hebben kunnen plaatsen voor de volgende ronde. Er deden vanavond in totaal negen kandidaten mee, maar slechts vijf van hen konden meer dan zeventig procent van de stemmen krijgen vanuit het publiek en van de vier juryleden. Eén van die vier juryleden is Harel Skaat, die deelnam aan het festival van 2010 met “Milim”.

Naar volgende ronde Rising Star
Sa’ar Davidov (89%)
Sari Nachmias (84%)
Asif Zilberman (78%)
Almog Nashawi (74%)
Noy Gover (72%)

Uitgeschakeld
Irene Yaacov (62%)
Miriam & Chava (51%)
Elisha Shmuel (12%)
Guy Shwartz (12%)

De eerste aflevering werd getekend door vele discussies met de jury, vooral tussen de juryleden Muki en Asaf Atedgi. Fragmenten van de eerste auditie kan je hier terugvinden. Komende zondag is er de tweede auditie-aflevering en de derde is volgende week dinsdag. Het blijft echter wel raden naar andere uitzenddata.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.