Gisterenavond laat heeft de Zwitserse overkoepelende omroep SRG SSR de zes namen naar buiten gebracht die mogen deelnemen aan de finale op zaterdag 31 januari 2015. De jury had eerder die dag de expertencheck doorstaan van ruim elf uur. Daar traden achttien kandidaten aan (negen van SRF, zes van RTS en drie van RSI). Uiteindelijk kregen dus zes kandidaten ook een effectieve startplaats in de finale: drie kandidaten van SFR, twee van RTS en één van RSI. 

Finalisten Zwitserland
Andy McSean – Hey Now
Deborah Bough – Take Me Back to 23
Licia Chery – Fly
Mélanie René – Time To Shine
Timebelle – Singing About Love
Tiziana – Only Human

Zwitserland kiest dus op zaterdag 31 januari aanstaande. Wie wint die avond, zal Zwitserland mogen vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival 2015 in Wenen. Hij of zij gaat dan proberen om de prestatie van Sebalter te evenaren of te verbeteren, een dertiende plek in de finale.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.