De 365 pagina’s van het jaar 2014 zijn volgeschreven en er ligt een nieuw boek voor ons klaar: dat van het jaar 2015. Een boek waarin we alvast kunnen lezen dat we op dinsdag 19 mei, donderdag 21 mei en zaterdag 23 mei hoogdagen gaan beleven in Wenen tijdens de zestigste editie van het Eurovisie Songfestival. Een feest waar ook weer Belgiรซ en Nederland van de partij zijn, met respectievelijk Loรฏc Nottet en Trijntje Oosterhuis. Veel weten we nog niet over 2015, maar dat het een topjaar zal zijn, staat voor ons al vast. Een feestelijk jaar, want we bestaan vijf jaar. Wij hopen dan ook van harte dat jullie mee in de feestvreugde willen delen.

Voor iedere lezer wensen wij dat het een gouden jaar zal worden, dagelijks gevuld met magische momenten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.