Israël is vanavond aanbeland aan de achtste auditie van hun lokale succesprogramma HaKokhav HaBa (Rising Star). Er zullen weer ongeveer tien kandidaten aantreden in de arena voor het aanwezige publiek en een vierkoppige jury. Alleen zien ze dat publiek en die jury niet, want zij staan achter een groot scherm. Als iemand de auditie goed vind, geeft hij een blauwe ‘swipe’. Bij zeventig procent gaat de muur omhoog en zijn ze alvast geslaagd voor deze auditie.

De jury bestaat uit Harel Skaat (2010), Keren Peles, Asaf Atedgi en Muki. Wie er te zien is vanavond, is nog niet bekend. De show start om 20:00 op Channel Two (Mako TV) en valt ook online te bekijken. In Vlaanderen is de show ook te zien via The Israeli Network (kanaal 188) met anderhalf uur vertraging, vanaf 21:30. Ook in Brussel kan men die zender ontvangen via VOO (kanaal 189).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.