Derde voorronde Litouwen vanavond.

Vanavond is er in Litouwen de derde voorronde van Eurovizijos 2015 en zullen we voor het eerst de nummers horen die naar Wenen kunnen gaan. Net zoals vorig jaar splitst men de zoektocht naar de artiest en het lied. Het kan dus zomaar zijn dat de songs van de kandidaten die hoog eindigen afvallen. Er vallen twee nummers af en ook twee kandidaten. Wie dat zijn, maakt men aan het einde van de show bekend. Het programma is echter al op 6 januari opgenomen.

Derde voorronde Eurovizijos 2015
Edgaras Lubys – Not Perfect
Jurgis Brūzga – Take My Love
Liepa Mondeikaitė – Feel My Love
Mia – Say You Love Me
Milita Daikerytė – Dangerous
Monika Linkytė – The Right Way
Neringa Šiaudikytė – Skęstu
Reda Striškaitė – Es tut mir nicht leid
Tadas Juodsnukis – No More Tears
Vaidas Baumila – I’m Feeling Love
Wilma La – Factory Hearts

De televoters en een vakjury bepalen de punten. Die vakjury bestaat uit vier Litouwers, één Brit, één Georgiër en één Nederlander. De show start om 20:00 onze tijd en is te volgen via LRT Televizija en LRT Lituanica. Simona Nainė en Arūnas Valinskas presenteren de show.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.