De voorlaatste uitzending van de Cypriotische audities van Eurovision Song Project is vanavond uitgezonden en drie kandidaten hebben deze overleefd. Zij konden drie van de vier vereiste ja-stemmen halen en mogen daarom door naar de volgende ronde: de Eurochallenge van zondag 18 januari. Het gaat hier over Yuri (“Victorious”), Apollonia (“Don’t give up on me”) en Hovig (“Stone in a river”). Voor de andere vijf kandidaten is het afgelopen.

Naar volgende ronde Eurovision Song Project 2015
Yuri – Victorious (4/4)
Apollonia – Don’t give up on me (3/4)
Hovig – Stone in a river (3/4)

Uitgeschakeld
Neofitos Stratis – Rebound (2/4)
Georgiou Konstantina – When we used to be (2/4)
Christina Stilianou – Lonely nights (1/4)
Maria Evangelou – Play me like a pop song (1/4)
Flirt – Let your mind free (0/4)
Helena – No money no honey (0/4)

Volgende week zondag is er alweer de laatste auditie in Cyprus. Daarna zijn er nog twee Eurochallanges gepland, waar men in de eerste naar tien kandidaten gaat en in de tweede naar zes kandidaten. Die zes kandidaten zullen zingen in de finale van 1 februari.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.