Eerste duels in Rising Star vanavond.

In Israël gaat men vanavond en komende dinsdag gaat men in Rising Star telkens vier duels uitvechten. De opzet is als volgt. De eerste die op moet mag voor het publiek zingen. Het publiek en de jury gaat dan stemmen: blauw is goed, rood is slecht. Het percentage blauwe ‘swipes’ dat hij of zij haalt, is het cijfer dat de andere in het duel moet overstijgen. Voor hem of haar gaat de muur wel naar beneden. Als de kandidaat erover gaat, gaat de muur omhoog en gaat die door naar de volgende ronde. 

Eerste duelronde Rising Star
Almog Nashawi vs Orit Binsay
Liroz Blas vs Avia Shoshani
Sarai Nachmias vs Evyatar Adir
Sa’ar ”Rusty” Davidov vs Zadok Garame

Het is dan nog niet voorbij. Van de vier die in eerste instantie niet doorgaan, stuurt men er twee onherroepelijk naar huis. De andere twee gaan in een laatste duel het tegen elkaar opnemen voor het vijfde en laatste ticket van deze show. Zo krijgen we in totaal tien kandidaten die doorgaan naar de laatste shows.

Vijf duels worden vanavond uitgevochten, vijf komende dinsdag. De jury bestaat uit Harel Skaat (2010), Keren Peles, Asaf Atedgi en Muki. De show start om 20:00 op Channel Two (Mako TV) en valt ook online te bekijken. In Vlaanderen is de show ook te zien via The Israeli Network (Telenet, kanaal 188) met anderhalf uur vertraging, vanaf 21:30. Ook in Brussel kan men die zender ontvangen via VOO (kanaal 189).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.