Griekse nationale finale opnieuw door commerciëlen.

De Griekse nationale finale zal in 2015 opnieuw door een commerciële zender gehouden worden. Dat heeft de openbare omroep NERIT laten weten. Zowel in 2013 als 2014 werd die finale georganiseerd door MAD, een muziekzender. Dit jaar is dat opnieuw het geval. In 2013 ging MAD een samenwerking aan ERT, een omroep die niet meer bestaat. Vorig jaar werkten ze samen met DT, de korte voorlopig van de huidige NERIT. MAD en NERIT zullen dit jaar dus samenwerken.

De finale komt er waarschijnlijk eind februari. Griekenland is één van de weinige landen die sinds de invoering van de halve finales altijd het tot de finale kon schoppen. In 2006 waren ze tevens gastheer van het festival, toen in Athene. Tien jaar geleden wonnen de Grieken het festival met Helena Paparizou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.