Israël gaat verder met volgende fase: Rehearsal Room.

Na acht audities is men in Israël aanbeland aan de volgende ronde: drie afleveringen lang gaat de jury elimineren. Ze gaan in totaal van 45 kandidaten naar 15 kandidaten. De kandidaten gaan telkens naar de ‘rehearsal room’. Daar denken ze te moeten oefenen, maar feitelijk moet men opnieuw voor de jury verschijnen. Vanavond doen er vijftien kandidaten mee. Ze moeten zeker drie van de vier juryleden overtuigen om door te gaan naar de volgende fase.

Eerste ‘Rehearsal Room’ Rising Star
Almog Nashawi
David Maman
Evyatar Adir
Orit Binsay
Sarai Nachmias
Asher Amar
Evyatar Ofri
Ha’trempistim
Nir Klingel
No Name Quartet
Noy Gover
Sheina Reinberg
Yagel Yahud
Yakir Chen
Yochi Edwards

Er mogen maximum vijf kandidaten door. Als er toch meer de vereiste score halen, moet de jury knopen doorhakken. De jury bestaat uit Harel Skaat (2010), Keren Peles, Asaf Atedgi en Muki. De show start om 20:00 op Channel Two (Mako TV) en valt online te bekijken. In Vlaanderen is de show te zien via The Israeli Network (kanaal 188) met anderhalf uur vertraging, vanaf 21:30. In Brussel is dit via VOO (kanaal 189).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.