In Cyprus is men aanbeland bij de laatste auditie van Eurovision Song Project 2015, de nationale preselectie voor het Eurovisie Songfestival daar. De laatste kandidaten mogen vanavond auditie doen. We weten al wel dat er vanavond normaal gezien nog twee kandidaten het zouden halen, maar dat is nog niet bevestigd. Ze zingen vanavond hun nummer voor de jury en ook backstage een stukje van een nummer dat al eens op het Eurovisie Songfestival is verschenen.

De vier juryleden van vanavond zijn Despina Olympiou (2013), Alex Panayi (1995, 2000), Elena Patroklou (1991) en Tasos Tryfonos. Zij geven een positieve of een negatieve stem aan een kandidaat. Bij drie of vier ja’s mag de kandidaat verder naar de eerste Eurochallenge van volgende week zondag. Anders is hij uitgeschakeld. De show start vanavond om 20:30 onze tijd en is te zien via RIK 1 en RIK Sat. Antri Kerantoni is presentatrice van dienst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.