In Israël is er vanavond de laatste schifting in Rising Star (HaKokhav HaBa). Nog vijftien kandidaten maken kans op vijf plaatsen in de volgende show, waar men in duel gaat met een andere kandidaat. Nadat de vijftien kandidaten gekozen zijn, zal nog één iemand zich kunnen plaatsen. De jury mag uit de afvallers namelijk nog één iemand kiezen om zo de zestien gelukkigen volledig te krijgen. De duels verlopen namelijk in duo’s en vijftien is een oneven getal. De jury bepaald alles vanavond.

Derde “Rehearsal Room” Rising Star
Alanya Landau
Asif Zilberman
Avia Shoshani
Aviv Levy
Gal Hayk
Iki Levy & The Rasta Hebrew Men
Jonathan Blank
Noam Farag
Omer Reuven
Random Dogs
Raz Shani
Rotem Shimlovich & Ariel Goldstein
Shai Sol
Shelly Farjon
Yifi & Osher Aricha

Als er toch meer de vereiste score halen, moet de jury opnieuw knopen doorhakken. De jury bestaat uit Harel Skaat (2010), Keren Peles, Asaf Atedgi en Muki. De show start om 20:00 op Channel Two (Mako TV) en valt ook online te bekijken. In Vlaanderen is de show ook te zien via The Israeli Network (kanaal 188) met anderhalf uur vertraging, vanaf 21:30 Ook in Brussel kan men die zender ontvangen via VOO (kanaal 189).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.