De laatste reeks van duels zullen vanavond in Rising Star worden uitgevochten. Er zijn vier duels tussen telkens twee kandidaten. De eerste kandidaat mag gewoon voor het publiek zingen. Het publiek en de jury geven een blauwe (goede) of rode (slechte) stem aan de kandidaat. Het percentage blauwe ‘swipes’ telt. De volgende kandidaat moet wel achter de muur starten. Als die het percentage overstijgt gaat de muur omhoog en is die kandidaat door. Anders gaat de eerste van het duel door.

Tweede duelronde Rising Star
Nava Tehila Walker vs Eva Al Knarsh
Yifi & Osher Aricha vs Asif Zilberman
Random Dogs vs Iki Levy & The Rasta Hebrew Men
David Maman vs Nadav Gadag

Het is dan nog niet voorbij. Van de vier die in eerste instantie niet doorgaan, stuurt men er twee onherroepelijk naar huis. De andere twee gaan in een laatste duel het tegen elkaar opnemen voor het vijfde en laatste ticket van deze show. Zo krijgen we in totaal tien kandidaten die doorgaan naar de laatste shows.

Liroz Blas, Sa’ar “Rusty” Davidov, Sarai Nachmias, Orit Binsay en Avia Shoshani konden zich zondag al plaatsen. De jury bestaat uit Harel Skaat (2010), Keren Peles, Asaf Atedgi en Muki. De show start om 20:00 op Channel Two (Mako TV) en valt ook online te bekijken. In Vlaanderen is de show ook te zien via The Israeli Network (Telenet, kanaal 188) met anderhalf uur vertraging, vanaf 21:30. Ook in Brussel kan je kijken (VOO, kanaal 189).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.