Laatste tien Israël bekend.

De Israëlische selectie Rising Star komt aan zijn eindfase. De laatste tien zijn nu bekend. Vanavond moesten er nog vier duels en een ultiem duel worden uitgevoerd. Nava Tehila Walker, Asif Zilberman, Iki Levy & The Rasta Hebrew Men en Nadav Gadag konden zich dankzij hun overwinning plaatsen in hun eerste duel. De zwangere Eva Al Knarsh en het vader-zoonduo Yifi & Osher Aricha vochten het uit voor het laatste ticket. Vader en zoon wonnen dat ticket.

Resultaten tweede duelronde Rising Star
Nava Tehila Walker (93%) vs Eva Al Knarsh (81%)
Yifi & Osher Aricha (61%) vs Asif Zilberman (63%)
Random Dogs (66%) vs Iki Levy & The Rasta Hebrew Men (89%)
David Maman (71%) vs Nadav Gadag (72%)
Eva Al Knarsh (52%) vs Yifi & Osher Aricha (82%)

Fragmenten van deze aflevering kan je hier terugvinden. Vanaf zondag zitten we in de eindfase van Rising Star en gaan nemen we elke aflevering afscheid van één of twee kandidaten. De eerstvolgende show is zondag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.