Litouwse songs bekend.

LRT heeft de twaalf songs (in een demoversie) vrijgegeven die zullen worden gebracht tijdens de Litouwse selectie voor het Eurovisie Songfestival. Nu dat men in de volgende fase in aanbeland krijgen we de nummers te horen die mogelijk naar Wenen gaan. Komende zaterdag zullen we al twee nummers zien afvallen, samen met twee andere kandidaten. Op zaterdag 14 februari zal het lied voor Litouwen gekozen worden, een week later ook de artiest.

Songs Litouwen
Dangerous (S.O.S.)
Es tut mir nicht leid
Factory Hearts
Feel My Love
No More Tears
Not Perfect
Say You Love Me
Skęstu
Sound of Colours
Take My Love
The Right Way
This Time

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.