De achtste auditie in Israël van HaKokhav HaBa (Rising Star) is afgelopen en voor zes kandidaten was er goed nieuws. Zij presteerden goed en kregen meer dan zeventig procent van de stemmen. Daardoor ging de muur omhoog en waren ze een ‘rising star’. Die zeventig procent konden ze verzamelen door goed te presteren. Hoe meer blauwe ‘swipes’, hoe hoger het percentage lag. De andere vier kandidaten van vanavond zijn uitgeschakeld

Naar volgende ronde Rising Star
Yakir Chen (94%)
Zoë Tabak (83%)
Gal Hayk (82%)
Abraham Ratiga (75%)
Rotem Shimlovich & Ariel Goldstein (74%)
Ground Heights (72%)

Uitgeschakeld
Omar Yahav (53%)
Mercy Allal (28%)
Rene Fridg’h (22%)
Shlomi Logsdon (16%)

Fragmenten van de achtste auditie kan je hier terugvinden. De audities zijn nu afgelopen en men gaat verder naar een volgende fase in de preselecties. Daar zal men het aantal kandidaten reduceren van 45 naar 15. (Noot van de reactie: namen worden later toegevoegd. Op het moment van uitzending stonden ze enkel in het Hebreeuws geschreven.)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.