Ondřej Soukup maakt Tsjechische inzending.

Bijna niemand had het verwacht, maar de Tsjechen zijn terug van weggeweest op het Eurovisie Songfestival. Ze zullen dit jaar weer hun gezicht tonen na vijf jaar afwezigheid. Eén naam is er al bekend gemaakt: die van de componist. Ondřej Soukup mag drie nummers afleveren aan de Tsjechische omroep. Het beste lied wordt dan nog eens aan een perfecte artiest gekoppeld en zo kennen we binnen enkele maanden de Tsjechische inzending voor Wenen.

Ondřej Soukup is 63 jaar, maar draait nog steeds succesvol mee in de Tsjechische muziekindustrie. Hij mocht ook zetelen in de jury van de lokale versies van Idool en X-Factor. Hij heeft ook een zoon, František Soukup, die in de muziekindustrie zit. Hij is een zanger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.