Podium ESF 2015 voorgesteld.

Er komen meer en meer details naar buiten over het Eurovisie Songfestival 2015. Naast een tagline (Building Bridges), een logo, en de namen van de drie presentatrices (Mirjam Weichselbraun, Alice Tumler en Arabella Kiesbauer) weten we nu ook op welk podium dat zal gebeuren.

Het podium is ingericht in de vorm van een haag en bestaat uit 1288 pilaren, is 44 meter breed en 14 meter hoog. Deze pilaren kunnen allerlei dynamische effecten creëren, net zoals de podiumvloer. Achter deze pilaren is er ook een gigantishce LED-muur van 22 meter breed en 8,5 meter hoog.

“De visie van dit Eurovisie Songfestival is om een brug te bouwen tussen het heden en de toekomst. Dit oog is een symbool van deze brug, een respect tussen culturen, landen en mensen” zegt Kathrin Zechner, chef televisie van ORF. Florian Wieder is de bekender van dit podium. Hij mocht de designs ook al afleveren in 2011 en 2012.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.