Sloveense kandidaten bekend gemaakt.

De Sloveense omroep heeft de acht namen bekend gemaakt die op zaterdag 28 februari zullen deelnemen aan de Sloveense nationale finale, EMA 2015. De omroep had een comité aangesteld om de acht kandidaten te selecteren. De leden daarvan waren Darja Švajger, Matej Wolf, Aleksander Radić en Jernej Vene. De finale zelf zal net zoals vorig jaar uit twee rondes bestaan: in de eerst ronde zal een jury twee kandidaten uitkiezen voor de superfinale. Daar ligt de eindbeslissing bij het publiek.

Kandidaten EMA 2015
Alya & Neno Belan
Clemens
I.C.E.
Jana Šušteršič
Maraaya
Martina Majerle
Rudi Bučar
Tim Kores-Kori

De songtitels komen in een later stadium naar buiten. Vorig jaar won Tinkara Kovač de finale van EMA 2014. Met “Round and Round” kon ze de finale in Kopenhagen halen, maar eindigde daar wel voorlaatste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.