Tweede schifting in Israël vanavond.

Vanavond is er in Israël het tweede deel van de ‘rehearsal room’ tijdens Rising Star (HaKokhav HaBa). Van de 45 kandidaten gaan er slechts 15 door naar de volgende ronde. Tien zijn er al naar huis gestuurd en vijf van hen hebben zich al kunnen plaatsen voor de volgende ronde. Vanavond doen er opnieuw vijftien kandidaten een gooi naar de volgende ronde. Ze denken te komen oefenen, maar verschijnen opnieuw voor de vierkoppige vakjury. Die geven een blauwe of een rode stem.

Tweede “Rehearsal Room” Rising Star
Abraham Ratiga
Adir Edri
Albert Gregoryan
Amichai Yosef Ben Avraham
Eva Al Knarsh
Ground Heights
Kalanit Maron
Liroz Blas
Matan Agami
Mor Boni
Nadav Gadag
Nava Tehila Walker
Sa’ar ”Rusty” Davidov
Zadok Garame
Zoë Tabak

Er mogen maximum vijf kandidaten door. Als er toch meer de vereiste score halen, moet de jury opnieuw knopen doorhakken. De jury bestaat uit Harel Skaat (2010), Keren Peles, Asaf Atedgi en Muki. De show start om 20:00 op Channel Two (Mako TV) en valt online te bekijken. In Vlaanderen is de show te zien via The Israeli Network (kanaal 188), maar pas morgen om 21:00. In Brussel kan men die zender ontvangen via VOO (kanaal 189).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.