De Georgiërs kunnen vanmiddag hun inzending kiezen voor het Eurovisie Songfestival 2015. Vijf kandidaten zijn gekozen voor de nationale finale, de eerste sinds 2012. Voor één van hen zit er een vervolg aan deze nationale finale, namelijk het grote podium van het Eurovisie Songfestival in 2015 in het Oostenrijkse Wenen. Wie dat zal worden, ligt in de handen van de Georgiërs zelf en een internationale vakjury. Zij hebben beiden een stemaandeel van vijftig procent. De televoting is al sinds 1 januari aan de gang en sluit vandaag na veertien dagen af.

Finale Georgië
01. Eter Beriashvili – If Someone
02. Edvard Meison – We Are Freeeee
03. Niutone – Run Away
04. Nina Sublatti – Warrior
05. Misha Sulukhia – One and Only

Wegens het tijdverschil van drie uur start de finale al om 14:00 onze tijd op GPB en Eurovision.tv. De finale zal deel uitmaken van het vooravondprogramma Communicatori en duurt nog geen uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.