Vijfde auditie Eurovision Song Project vanavond.

Vanavond is er in Cyprus de voorlaatste auditie van Eurovision Song Project. Ondertussen hebben vijftien kandidaten zich al kunnen kwalificeren voor de volgende ronde: de Eurochallenges. In de eerste Eurochallenge zullen ze allemaal deelnemen, maar dan zullen er al kandidaten naar huis worden gestuurd. Voor het zover is, is er vanavond en volgende week nog een auditie in Cyprus. Ze zingen een stukje van hun eigen inzending en een vroegere Eurovisie-inzending.

De vier juryleden van vanavond zijn Despina Olympiou (2013), Alex Panayi (1995, 2000), Elena Patroklou (1991) en Tasos Tryfonos. Zij geven een positieve of een negeatieve stem aan een kandidaat. Bij drie of vier ja’s mag de kandidaat verder naar de eerste Eurochallenge op 18 januari. Anders is hij uitgeschakeld. De show start vanavond om 20:30 onze tijd en is te zien via RIK 1 en RIK Sat. Antri Kerantoni is presentatrice van dienst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.