Vanavond is er in Litouwen de tweede ronde van Eurovizijos en moet de eerste kandidaat de selectie verlaten. Het ziet er goed uit voor Tadas Juodsnukis. Hij won vorige week de eerste ronde. Wilma La staat voorlopig laatste. Het resultaat vanavond wordt mee opgeteld bij dat van vorige week en zo kennen we de eerste afvaller. Vanavond zingen alle artiesten een cover van een internationale artiest. EĆ©n kandidaat zingt “Euphoria” van Loreen (Zweden 2012).

Tweede voorronde Eurovizijos 2015
Edgaras Lubys – Get Lucky
Jurgis Bruzga – Locked Out of Heaven
Liepa Mondeikaitė – What a Wonderful World
Mia – Chandelier
Milita Daikerytė – Only Love Can Hurt Like This
Monika Linkytė – Queen of the Night
Neringa Å iaudikytė – Euphoria
Reda StriÅ”kaitė – If I Were a Boy
Rollikai – Let’s Get Loud
Tadas Juodsnukis – Here I Go Again
Vaidas Baumila – Hallelujah
Wilma La – Set Fire to the Rain

Deze show werd al op 18 december opgenomen. De televoters en een vakjury bepalen de punten. Die vakjury bestaat uit vier Litouwers, Ć©Ć©n Brit, Ć©Ć©n GeorgiĆ«r en Ć©Ć©n Nederlander. De show start om 20:00 onze tijd en is te volgen viaĀ LRT Televizija en LRT Lituanica, Simona Nainė en ArÅ«nas Valinskas presenteren de show.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.