Wie verlaat als eerste de Litouwse selectie?

Vanavond is er in Litouwen de tweede ronde van Eurovizijos en moet de eerste kandidaat de selectie verlaten. Het ziet er goed uit voor Tadas Juodsnukis. Hij won vorige week de eerste ronde. Wilma La staat voorlopig laatste. Het resultaat vanavond wordt mee opgeteld bij dat van vorige week en zo kennen we de eerste afvaller. Vanavond zingen alle artiesten een cover van een internationale artiest. Eén kandidaat zingt “Euphoria” van Loreen (Zweden 2012).

Tweede voorronde Eurovizijos 2015
Edgaras Lubys – Get Lucky
Jurgis Bruzga – Locked Out of Heaven
Liepa Mondeikaitė – What a Wonderful World
Mia – Chandelier
Milita Daikerytė – Only Love Can Hurt Like This
Monika Linkytė – Queen of the Night
Neringa Šiaudikytė – Euphoria
Reda Striškaitė – If I Were a Boy
Rollikai – Let’s Get Loud
Tadas Juodsnukis – Here I Go Again
Vaidas Baumila – Hallelujah
Wilma La – Set Fire to the Rain

Deze show werd al op 18 december opgenomen. De televoters en een vakjury bepalen de punten. Die vakjury bestaat uit vier Litouwers, één Brit, één Georgiër en één Nederlander. De show start om 20:00 onze tijd en is te volgen via LRT Televizija en LRT Lituanica, Simona Nainė en Arūnas Valinskas presenteren de show.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.