Vanavond is er in Litouwen de voorlaatste uitzending van de nationale voorronde van het Eurovisie Songfestival 2015. In deze uitzending gaat men het nummer voor het land kiezen. In het eerste deel van de finale treden er drie kandidaten aan, die drie keer een ander nummer zullen zingen, telkens in hun eigen stijl. De drie nummers die nog resteren zijn “Dangerous (S.O.S.)”, “The Right Way” en “This Time”. De finalisten zijn Mia, Monika Linkytė en Vaidas Baumila.

Finale (song) Eurovizijos 2015
01. The Right Way
02. This Time
03. Dangerous (S.O.S.)

De televoters en een vakjury bepalen het lied voor Wenen. Die vakjury bestaat uit vier Litouwers, één Let, één Georgiër en één Nederlander. De show start om 20:00 onze tijd en is te volgen via LRT Televizija en LRT Lituanica. Simona Nainė en Arūnas Valinskas presenteren de show.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.