Dames en heren, hier is ze dan: onze derde finaleplaats in een periode van 11 jaar! En we mogen trots zijn, want we brachten een mooi nieuw nummer en vooral eigentijdse muziek. Heel even was ik bang dat de kijker thuis het niet zou snappen, maar het was zo een sterke performance dat het, of het nu vooraan of achteraan in de show zat, toch opgemerkt werd. Graag wil je dan zoiets uitbundig vieren. Maar als je dan merkt dat je pas om twee uur de arena uitstapt dan kan je toch maar beter gaan slapen want een morgen is een drukke dag. Heel veel op het menu vandaag!

De Big Five, Australiรซ en Oostenrijk gaan hun tweede repetitie doen , we gaan twee maal door de tweedee halve finale, en tussen de eerste en tweede repetitie is er dan nog een interview met Conchita in de greenroom. Maar mooi, na onze kwalificatie is er weer energie!

We vinden het allemaal jammer voor onze Nederlandse vrienden maar we zullen Nederland in de grote finale adopteren! Ze bracht haar beste versie van het lied maar ik vrees dat het niet begrepen werd. Voor mij was het een verassing dat zowel Finland als Denemarken niet door zijn naar de finale. Van Denemarken werd je blij en Finland was zo anders dat het zijn plaats in de finale wel mocht hebben.

Ik vond de postcard van Finland, het filmpje voor het optreden, samen met dat van ons land bij de beste. Mooi en respectvol gemaakt. Nu moet ik snel douchen en dan de camera weer in de hand nemen, want er is werk aan de winkel! Tot morgen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.