Het gastland is altijd rechtstreeks geplaatst voor de finale, dus ook Oostenrijk. Dit jaar mannen met baarden. The Makemakes pakken niet uit met het decor, we zien wat donkere kleuren. Op het einde kleurt het decor rood. Ze staan met drie op het podium. De zanger heeft een grote hoed op. Als hij op de piano zit, zien we zijn ogen amper. Bij het laatste refrein gaat de piano branden, wat wel een knap effect is. In het algemeen een goede stem, maar soms schiet die wel eens naar boven. Al een geluk dat dit rechtstreeks in de finale zit, want halve finale overleven had moeilijk geweest.

“Met de brandende piano willen we laten zien dat we voor elkaar door het vuur gaan” Tijdens de performance zien we een brandende piano op het einde en iemand vroeg het idee daarachter. Het album van The Makemakes is ondertussen uit en “iedereen is positief: jong en oud en ook mensen die helemaal niet into Songfestival zijn!” Het album werd opgenomen in Los Angeles en daar is het trio best trots op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.