De Spaanse Edurne heeft Guiseppe meegenomen naar Wenen. Hij danste vorig jaar in de videoclip van Ruth Lorenzo. Mooi, zou je denken, maar deze staging doet echt afbreuk aan het nummer. Het is te ingestudeerd en weinig passend bij dit nummer. Ze wil strijdbaar zijn, maar waarom draagt ze dan een galajurk? In het begin heeft ze over die galajurk een rode mantal aan. Edurne kan het nummer echt dragen: ze forceert niks en ze haalt de uithalen met gemak. Haar stem galmt door de arena en dat klinkt echt goed. De Spanjaarden moeten dus nog hard werken aan de staging.

Edurne is een zangeres, actrice en presentatrice. Wat doet ze nu het liefst? “Mijn muziek is het allerbelangrijkste. Ik hou van nieuwe dingen te doen, dus acteren en presenteren zijn mooie bijbanen” Ze vertelde ook dat “Amanecer” gaat over de harde momenten in het leven, wanneer je moeilijke beslissingen moet maken. “Je moet sterk zijn en dapper als een tijger” En waarom in het Spaans? “Het past perfect in het thema van dit jaar (Building Bridges). Muziek, taal en cultuur verbinden ons!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.