De Britten hebben dit jaar een inzending waar je of gek van bent, of een hekel aan hebt. De staging is heel erg kleurrijk. Er staan twee trappen op het podium waar de backings/dansers op beginnen. Zangeres Bianca draagt een kort jurkje, zanger Alex gaat voor een donkerpaars pak. Ook de backings zijn in het paars. Net zoals in de videoclip lichten sommige delen op bepaalde momenten op. De zang is prima, maar ook niet meer dan dat. Weinig animo voor het Verenigd Koninkrijk in het perscentrum. Mogelijks heeft de UK dit jaar zijn vierde rode lantaarn in handen.

“Zestig jaar Eurovisie Songfestival, reden om te feesten!” Dat zou de reden zijn waarom de BBC dit jaar een “echt partynummer met een retro jasje” afvaardigt naar Wenen. Er kwamen ook heel wat kritische vragen, vooral over de selectieprocedure. Er kwam ook een beschuldigende vraag over de jury van vorig jaar. Vier van de vijf juryleden hadden toen Polen helemaal laatste gezet, terwijl het de televoting wel won. Die vraag werd al snel in de doofpot gestopt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.