De laatste individuele repetitie van 2015 was die van Australië. Guy heeft een hit vast. Hij heeft een geweldige stem en weet de camera te vinden Het podium geeft een gevoel dat hij op straat staat in Australië met een aantal buurtbewoners en dat ze een soort straatfeestje hebben. Hij heeft weer een pak aan met een jasje en een nette broek maar toch ziet het er niet formeel uit en past het goed bij het liedje. Zijn dansers dragen casual kleding. De zes lantaarnpalen op het podium maken het geheel af en ze maken goed gebruik van het licht.

“Ik ben enorm trots om een Australiër te zijn en op ons mooie land!” Blijkbaar is de eerste halve finale goed bekeken in Australië. Het was vijf uur in de ochtend toen die daar begon. “Gisteren mocht ik in de show praten in de greenroom en het zo geweldig. Ik kan niet wachten tot zaterdag!” Guy Sebastian zal aantreden in het eerste gedeelte van de show.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.