Het eiland van Aphrodite stuurt dit jaar John Karayiannis naar Wenen. Alles is hetzelfde gebleven bij de Cyprioten. Het lied begint nog steeds in het zwart-wit en de kleurige sterrenhemel zien we daarna in het beeld. Het lijkt erop dat hij meer ontspannen is. De zang was eerder al goed, maar aan zijn stem merk je nu dat hij zich goed voelt. Hoe erg het ook klinkt, er was geen interesse in het optreden van John. Niemand keek naar de schermen in de perszaal en er was amper applaus voor Cyprus.

Een korte persconferentie voor Cyprus. De moderator merkte op dat John zo competitief lijkt: zijn passie voor gaming bijvoorbeeld. Maakt hem dat ooit nerveus? “Ik ben nooit nerveus!” was zijn korte antwoord. Hij genoot echt op het podium en alles was fijn liet hij ook eten. “Mijn deelname aan de nationale rondes voor het Junior Eurovisie Songfestival hebben zeker en vast geholpen om dit te kunnen verwezenlijken.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.