Bij de Deense inzending blijft men bij de speelsheid. De gitaristen rennen over het podium en doen gekke dingen. Er zijn niet veel wijzigingen. De zanger heeft nu gekozen voor een vlotte baseball jack in plaats van het deftige jasje. Dit waarschijnlijk om het geheel nog wat jonger te maken en minder stijf. Op het podium staan er nog altijd 2 backings en de band. De reactie in de arena is neutraal: niet enthousiast, maar ook niet negatief. De vraag blijft of Denemarken ook dit jaar de finale haalt. Zo ja, dan is het de achtste finale op rij.

“We praten veel en lachen vaak met elkaar. Zo bereiden we ons voor op een concert.” Tijdens de persconferentie waren ze heel spontaan, zo spontaan zelfs dat ze plots een nummer in het Duits zongen over Oostenrijkse eten. Improvisatie op zijn best. Ze kregen ook de vraag of ze nog een tweede keer naar het festival willen: “Het is hier leuk, dus waarom niet? Als we de kans hebben doen we het misschien wel opnieuw!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.