Je kunt merken dat Ann Sophie een echte performer is. De vertegenwoordigster van Duitsland neemt goede poses aan en weet waar de camera staat en hoe ze ermee moet spelen. Het geheel is heel kaal, maar door de manier waarop de achterwand wordt gebruikt en er wordt gefilmd is hier weinig van te maken. Ze klinkt heel sterk en haalt aan het einde van het liedje al haar uithalen heel mooi. Ze ziet er ook heel mooi gekleed uit. Ann Sophie is een beetje ziek, maar ondanks haar minder gevoel toch een sterke repetitie voor Duitsland.

“We zoeken nog wat dingen uit. Ik ben erg nerveus, maar dat ik goed. Zo blijf ik gefocust!” Vandaag probeerde ze ook een andere outfit en nieuwe schoenen. Die schoenen waren te hoog, dus draagt ze zeker niet. De outfit voor de finale staat nog niet vast. Ann Sophie mocht ook haar deel in de finale loten en dat werd het tweede deel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.